TACK!

Tack alla ni för era inlägg, särskilt till Susanne Schröter,
Therese Hedén, Boel, kollegor  och alla andra ej namngivna ...

...visste inte att ni var inne och läste, men det känns gott att veta!
Många läser bloggarna, både min och Maddes men jag vet inte alltid vilka ni är, så när ni skriver inlägg så blir jag
extra glad!

Jag kommenterar inte till alla, men jag läser ALLA inlägg.

Tack till ALLA nya och "gamla" som hittat hit!

Om ni är nyfikna på Madeleines blogg som numera är officiell så heter den:
http://Jagefrisk.blogg.se

Kommentarer :

#1: Kajsa

Vad kul det var att träffa dig igår - kom snart tillbaka, så att vi får en anledning att fika länge igen! :-)



Stor kram!

skriven
#2: Millan

Anne,



I förrgår var jag inne med en skål plommon till din mamma och pappa. De bjöd in mig och senare visade de artikeln i TTELA och Maddes blogg. När jag kom in till mig igen (efter ett par timmar) satte jag mig i fåtöljen och började läsa på Maddes blogg. Jag började från början och sträckläste fram till sista inlägget! Då var klockan 04 på morgonen!



Herregud, en sån mental stryka din dotter har! Jag är helt överväldigad av all den positivitet hon orkar frambringa! Jag är näst intill mållös... Det är verkligen fantastiskt!



Man blir både glad och ledsen när man läser hos henne. Glad för hennes positiva tankar och handlingar, ledsen för alla prövningar hon utsätts för. Man får sig verkligen en tankställare när man läser hennes rader. Hur små ens vardagliga bekymmer ter sig helt plötsligt. Som din mamma sa, när hon citerade Karlsson på taket; "det är bara världsliga ting". Så rätt, så rätt.



Igår kväll hittade jag så din blogg, via ett gästboksinlägg hos Madde. Och blev sittande till 02 inatt! Sträckläsning igen. Och jag ser ju nu var Madde fått och hämtar styrka ifrån! Vilken tur att hon har just DIG som mamma! Vilken tur att du orkar hålla ställningarna, med mediciner, sköterskor, olika team, besök etc etc!



Vad bra att du har vänner och familj runtom som ger dig energi och avslappning i alla de former. Dessa stunder är ovärderliga, som påfyllning av batterierna.



Skickar positiva tankar och lyckönskningar till dig, så att du orkar lite till! Ge inte upp!



Många styrkekramar från Camilla, grannen mittemot dina föräldrar

skriven
#3: Peter PC Carlsson

Jag tror att de flesta liksom jag enbart skriver för att vi vill sända en liten tanke och förhoppning om småsteg av förbättring. Jag förväntar mig inga kommentarer, det är inte därför jag skriver.



kram

skriven

Kommentera inlägget här :