Klädsel på fredag...

Många undrar vad det är för klädsel eftersom vi
missat att skriva det i annonsen.

Klädseln är valfri - huvudsaken är att man känner sig bekväm.

Minnesstunden är öppen utan anmälan och 
startar kl. 13,00 i Götalundens kyrka.



Kommentarer :

#1: Nina

När jag läste ditt motto fick jag en konstig känsla. detta motto är verkligen något du kan visa att det stämmer. Du är en stark person och jag tror på dig! Din dotter är stolt över dig glöm inte det! Detta är inte bara något jag skriver utan man märker det på bilderna, man ser glöden i era blickar till varandra! ni är fina! Ta hand om dig !

skriven
#2: Niklas Ängelid

Jag har tyvärr inte råd att komma på fredag även om jag helst hade velat komma (är sjukskriven), men lovar tända ett ljus för madde den dagen

skriven
#3: Mia

Du liksom din dotter är en otroligt bra förebild.



Jag har skrivit ett inlägg om fin fina Madde som jag alltid kallat henne.

Läs om du vill,kan och orkar.



tack! för att du delar med dig...

De hjälper många, ni hjälper många.



ta hand om er...



skriven
#4: therese

kommer tänka på er väldigt mycket imorn!!

stor kram med styrka till dig!

skriven
#5: Boel

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev något nu men det är svårt att finna orden i sådana här situationer. Det käns som att allt man skriver blir litet och platt i jämförelse med hur stor sorgen är. Du lyckas dock bra med att beskriva det hela. Är bra på att uttrycka dig. Har du funderatpå att skriva en bok?

Både jag och min syster är imponerade av din styrka. Vi har båda satt in pengar på Maddes insamling, och kommer att delta på minnesstunden i morgon. Vi tänker på er och skickar kramar till dig, Christin och hela familjen.

skriven
#6: Mikael

Jag och några vänner i norrköping tänder ljus för madde.. varmaste och hjärtligaste hälsningar och stöd till maddes familj och vänner

skriven
#7: Peter - Mode från en kille

bra blogg :D

skriven
#8: Anonym

Varma tankar från ett kallt Norrland. M

skriven
#9: Siw

Många tankar till er.

skriven
#10: Sara

Tänder ett ljus imorgon för fina Madde...



Tänker på er!!!



Kramar i massor/ Sara

skriven
#11: Helen

Jag tänder ett ljus i morgon och tänker på Madde och hela familjen...jag har mitt Hope-halsband på mej och skänker pengar till Barncancerfonden..och är så tacksam för allt jag har...underbar flicka, Madde....kram till dej, Anne, från Helen i Skåne

skriven
#12: Helen

Jag tänker extra mycket på er i morgon...sen jag började läsa bloggen, har jag inte tänkt på annat...så orättvist det kan vara...det är inte rätt att en så ung flicka ska behöva bli så sjuk och inte få vara kvar här på jorden...varma kramar från Helen

skriven
#13: Jenny Moas mamma

Anne m familj

Vill bara säga att tankarna går till er i morron, ja önskar att allt blir så fint, sänder styrkekramar och tänder ett extra ljus i morron.



Varma kramar Jenny/ Skåne

skriven
#14: tess

tankarna går till er imorgon och er vackra dotter madde, massa styrke kramar/tess

skriven
#15: Sara

Mina tankar kommer vara hos er imorgon! Tänder ett ljus för Madeleine imorgon!

Kramar

skriven
#16: Åsa, Luleå

En varm tanke till dig, otroligt starka mor som delat med dig hopp, glädje, förtvivlan, sorg genom din kärleksfulla skildring av din dotter och hennes tragiska bortgång. Imorgon tänder jag ett ljus för er som sörjer och för er Madde!!!!

skriven
#17: Jörgen

Hej!



Skulle vilja lämna ett tips till dig. Madeleine var ju en väldigt bra förebild för många ungdomar med hennes livskraft och många inspirerades av henne. Aftonbladet har ju en tävling där man kan nominera nån som gjort nåt väldigt bra och den heter Svenska hjältar. Med hennes otroliga livsglädje var hon en hjälte för många! Ta hand om dig och lycka till med begravningen!

skriven
#18: Caroline

Tack så mycket för din fina kommentar, det värmer. Jag ska försöka få mig några timmar i sängen innan vi ses imorgon. Till dess, ta väl hand om dig. Kram.

skriven
#19: Anonym

Jag önskar att jag kunde ha varit närvarande imorgon och ge dig allt mitt stöd, fastän jag inte är där kroppsligt, är tanken och själen hos er och ger er allt mitt stöd i denna stund. Fortsätt vara den starka och underbara kvinna du är, du är en inspiration för många av oss, och Madde kommer alltid finnas bland oss, det vet jag att hon gör.

kram

skriven
#20: majvor sedvall

Tänder ett ljus i dag för din dotter och skickar massor av styrkekramar till Er alla runt henne,

KRAMAR

skriven
#21: Lisa Skellefteå

Tänker på Madde och eran underbara familj idag, hoppas att det var en vacker begravning. Varma tankar från kalla skellefteå. Stora Kramar

skriven
#22: peter pc carlsson

Jag hoppas att begravningen var bra, ljus och ett minne värt att bevara. En bra präst hjälper oss att sörja och att finna hopp i vår förtvivlan.



hoppas att ni fann det.



kramar

skriven
#23: Anonym

du är en otrolig kvinna! jag är enormt stålt över dig, det tror jag dock att alla är! fortsätt kämppa!

skriven

Kommentera inlägget här :