Och vinnaren är....

Kul att läsa andras katthistorier!
Älskar verkligen katter och deras underbara personligheter.

Här kommer den roligaste i mitt tycke...bara namnen får mig att le...
Bosse och Sivert...hur kom ni fram till dom namnen...hihi...kul!

Postat av: Malin

Jag har två katter, eller nej jag skulle snarare kalla de för utomjordingar. De hittar alltid på massa bus, men jag kommer aldrig glömma en sak från när de var små. Sivert hade svårt för att hoppa upp på saker då och jag hade ett ganska högt barbord. Sivert hade fått tag på något som han inte fick leka med och samtidigt är Bosse inne på lådan. Jag tar "leksaken" från Sivert och lägger på barbordet, han kommer ju liksom inte upp. Bosse kommer ut från toaletten och in i rummet då Sivert tittar på sin bror, "säger" nåt till honom varpå Bosse hoppar upp på bordet och puttar ner det jag precis lagt upp där. Sivert är nöjd, mamma är mindre nöjd.

Sen har vi den gången jag hittade de lyckligare än någonsin - hittade de med 700 kr som de slängde runt och roade sig glatt med! De är dyra i drift ;)

2010-11-12 @ 14:38:32
URL: http://malleas.blogg.se/

Tack för era historier och att ni delar med er.

Trevlig helg allihop!

Kommentarer :

#1: Jenny

Och de katterna är man moster till;) Men två riktiga sötnosar är vad sivert & bosse är!

skriven
#2: Malin

Ja det är inga vanliga namn det där inte och de första månaderna hette de faktiskt Siv&Bodil tills det visade sig att det var två små pojkar ;)

skriven
#3: nicole

KOLT

kolt med katterna. hur gjorde ni med katterna.

Svar: Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev om katterna, men om du menar Coco och Pip, min dotters katter så har min dotter kvar de ena, Pip.Coco sprang bort och det var oerhört tråkigt, men hon ville bara ut, iväg så det var ingen innekatt visade det sig. Men hon kan även ha blivit överkörd....det vet man aldrig tyvärr.
Pysseltokig optimist

skriven

Kommentera inlägget här :