Idag är jag sommarpratare i P4 Väst...kl. 15,00

 
 
Lyssna gärna på P4 Väst idag kl. 15,00. Då är jag dagens sommarpratare.
Jag kommer att berätta om hur jag överlevde mitt barn som dog i cancer.
Hur överlever man som förälder? Vad driver en vidare trots svår sorg och
vad gjorde att jag fick glädjen tillbaka, trots att jag numera själv lever med
obotlig bröstcancer. Hoppas ni vill lyssna. . Klicka på länken nedan så kommer ni
direkt till mitt sommarprat som också går att lyssna på i efterhand.
 
 http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/219744?programid=1121
 
 

Kommentarer :

#1: Ann-Marie

Fantastiska du! Vilket fint program.

Svar: Tack så mycket Ann-Marie!
Pysseltokig optimist

skriven
#2: Gun

Så fint du berättar om det svåra. Mina tårar rinner och jag känner igen mej i så mycket av det du pratar om. Leva här och nu så kloka ord. Gun

Svar: Tack så mycket Gun!
Pysseltokig optimist

skriven
#3: Kia (ängeln Simons mamma)

Tårarna bara rinner,hörde nyligen ditt sommarprat.Tänk vad våra älskade ungar och vi har gått igenom.....men styrkan finns där någonstans.Vi gläds mer med andra och vi tar vara på det vi har.Vi tar inget för givet och vet du vad....på min köksvägg hänger det en tavla som talar direkt för oss.DET ÄR FÖR OSS SOLEN GÅR UPP.Så sant Anne,för oss går solen upp.Ha det så gott du kan.Kramar Kia

Svar: Tack så mycket Kia, ja solen går alltid upp varje dag, det är bara så att den gömmer sig bakom molnen ibland. Må så gott i sommarvärmen!
Pysseltokig optimist

skriven
#4: Anonym

Vilket otroligt fint sommarprogram du hade, jag hade kunnat lyssna hur länge som helst!! Jag ser verkligen fram mot din bok nästa sommar om inte förr!! Med så mycket erfarenhet, kunskap och livsglädje så behöver du dela med dig till oss andra! Så skynda, skynda med boken!!
Grattis till bröllopet och stort lycka till!

Svar: Tack så mycket för dina fina ord!
Pysseltokig optimist

skriven
#5: Titti

Anne! Du har gjort ett otroligt vackert och tänkvärt program! Fint att få höra din mjuka, varma och fina röst, känns som man "känner" dig bättre. Tillåt dig fortsätta hitta nya mål och vara lycklig med din älskade "snart" make! Var här och lev det liv du har, när det är dags att ta sig över tröskeln till det okända så har du någon annan som väntar på dig, din lilla sångfågel. Men dit är det inte dags för dig att bege än, inte på lång, lång tid. KRAMAR till er båda lyckliga tu! Ser också framemot att få läsa din bok.

Svar: Stort tack och varma kramar till dig! Boken blir höstens projekt under mörka kalla dagar(kvällar ska jag skriva lite i taget, så är snart boken i hamn. Allt är möjligt, det gäller bara att bestämma sig. :-)
Pysseltokig optimist

skriven
#6: Monica

Jag har hört dig tidigare i Radio Väst och har sett fram emot ditt sommarprogram och du gjorde det så fint!
Det var tre år sedan jag hittade din blogg när jag själv Googlade för att läsa om min bröstcancer som upptäcktes i januari det året. Jag kände igen dig då från väntrummet på Sahlgrenska när jag var hos onkologen där första gången. Jag såg också din blogg att vi hade samma sköterska i Uddevalla som gav mig cellgifter och Herceptin. Jag hade tur att cancern inte spridit sig till någon lymfkörtel. Mammografin gjorde att den upptäcktes i tid.
LYCKA TILL! Jag hoppas verkligen du får ett gott liv i fortsättningen på alla vis:
Monica

Svar: Tack så mycket Monica! Hoppas att du får ett långt och innehållsrikt liv. Forskningen går framåt och även jag kan få ett långt liv, det fokuserar jag på :-)Önskar dig en varm och skön sommar!
Pysseltokig optimist

skriven
#7: Gerd

Vilken kvinna du är Anne! Lyssnade igår på ditt program och jag fick verkligen många tankar som rörde runt i huvudet. Så underbart att höra din varma mjuka röst och så mycket kloka ord. Lycka till med bröllop och att du får en fin sommar🌹🌹🌹🌹🌹

Svar: Tack så mycket Gerd!
Pysseltokig optimist

skriven
#8: Tina

Finaste finaste Anne. Jag ska i helgen ratta in kanalen o lyssna via webben på ditt sommarprat. Jag är in o kollar läget här, men skriver inte alltid. Jag vill oxå skicka mina varmaste lyckönskningar till bröllopet.
Bamsekramar från Falun

Svar: Tack så mycket Tina!
Pysseltokig optimist

skriven
#9: Nicka

Anne.. Du är FANTASTISK !
Kramar

Svar: Kram tillbaks!
Pysseltokig optimist

skriven

Kommentera inlägget här :