Tulpanernas tid är här.....

Jag formligen ääääälskar tulpaner just vid denna årstid!
Mycket och kraftfullt i sprakande eldiga och rosa, orange, röda, lila
färger. Rött o ljusrosa är faktiskt fint ihop också.
 
Hela vårt hem har tulpaner i olika längd och form och jag njuter.
Om man vill ha ett enkelt men dekorativt matbord till middagen
 
Så finns tulpaner och anemoner att klippa ner i små vaser. Sött
att ha många i rad. Den stora tulpanbuketten kan få bo i en
vacker vas. 
 
Vackert! 
 
Eller ett lågt stilfullt arr till helgens middag kanske. Inte så svårt
som det ser ut. Klipp ner, låg stjälk, snett in tätt i blöt oasis. På djupt fat.
 
Nu så...efter lättsamt kommer ofta det tunga....
Jag är sjuk, jättesjuk. Dödligt sjuk. Ligger nu i säng.
Mina ben bär inte längre. Får hjälp med lift till toa,
dusch och rullstol. Har personlig ass mellan 8-17
varje dag.
 
Min röst bär inte längre. Min dotter fick avbryta semestern
för att vi ska få lite gemensam tid.
 
Nu fokuserar vi på att ha kvalitetstid med maken, dotter,
familj och närmsta vännerna.
 
Alla behandlingar är avbrutna. Hela hjärnan är
angripen av metastaser och nu håller vi igång
den tack vare kortisonbehandling. Jag vill inte
stråla hela hjärnan vilket skulle bli i mitt fall.
Risken är att jag blir än mer svullen och en
grönsak. Har även lungorna och andra ställen
med metastaser.
 
Min resa här på jorden börjar sitt slut, vilket vi alla
sörjer just nu. Men jag är lugn i det. Jag kan inte
längre göra annat än go with the flow...
 
Och jag ser att Madde är redo. Hon väntar i ljuset
vid lägerelden och hon badar i sitt eget ljus.
Den dagen jag är redo reser hon sig upp,
tar minn hand och vi går tillsammans mot
nya äventyr. Jag är inte rädd.
 
Har en del att göra så än har jag inte tid att dö.
Men en sak betackar jag mig för. Inga mirakel
kurer tack! Dom tar jag bort direkt. 
 
Hej så länge, skriver när orken finns där,
numera i små portioner.
Nu sova en stund till.......
Taggar: cancer;

Kommentarer :

#1: Lena

Tusen kramar till dig och din familj 💜💜💜💜

skriven
#2: Hanna

Varm lång kram till dig. Fint du skriver.

skriven
#3: Catharina

❤️️

skriven
#4: Marie-Louise

Alla dessa vackra tulpaner! Fräscha krispiga i många färger och modeller.Jag håller med dej om att de är vackra! Det gör ont i oss alla som följer din blogg att du nu blivit så dålig.Att du nu blivit så invaderad av metastaser i din hjärna att viktiga funktioner försvinner...tänk att så små skitceller kan fullkomligt ta över.Jag vill personligen tacka för allt som du skrivit rörande din Her2 cancer.Jag har själv diagnosen och vet att den är kronisk,lever just nu i "limbo land" mellan sjukdom och återfall.Fyllde i dagarna 50 år och det trodde jag inte att jag skulle få uppleva när jag insjuknade för 5 år sedan. Din blogg har givit mig viktig information om hur ett återfall kan te sig.Där har du gjort ett enormt viktigt "jobb" med din blogg. Du har delgivit oss allt det svåra,smärtsamma och samtidigt har jag slagits av din styrka,värme och humor! För att inte glömma dina vackra handarbetsalster och din fina inredningssmak! Jag önskar nu att du får vara så smärtfri det bara går och att du får kvalitetstid med din familj. Många kramar!

skriven
#5: Fia

Kramar till dig ♡ Men även till din familj. Har tänkt på dig när du inte skrivit på några dagar, så ledsen för din skull men skönt att läsa några rader även om jag helst hade läst några andra meningar än dom som står.

skriven
#6: Eva

Hej! Jag är dålig på att skriva kommentarer i de bloggar jag följer. Har följt din blogg några år sedan min mamma blev sjuk. Tycker du är en härlig person med enorm styrka och att du tar vara på tiden genom att göra saker som ger dig glädje. Njut av dina tulpaner, familj och vänner, när tiden är inne är jag precis som du säker på att din dotter Madde tar hand om dig. Kram ❤️

skriven
#7: Malin

Stor varm kram till dig!

skriven
#8: Anonym

Hej!
Halkade in här via virkgruppen på Facebook och bilden på tulpanerna. Har nu läst en del i din blogg och du berör mig så enormt! Du är så klok! Och stark! Jag tror att du berört många både som läser bloggen och dom som möter dig i det dagliga livet. Du kommer finnas kvar inom alla oss som fått äran att möta dig.
Jag förlorade min bonuspappa i cancer för fem år sen. Och igår fick jag veta att jag har en tumör i hjärnan. Men jag känner mig lugn. Paniken kanske kommer. Men jag kommer ha dig och din styrka med mig på vägen.
Tack för att du så vackert delat med dig!
Önskar både dig och din familj alla kärlek!
/Annica

skriven
#9: Sussi

Tänker på dej. Sänder värme o styrka till dej Anne och dina nära. Många kramar till dej.

skriven
#10: Maria Nicolai

Jag har inga ord. Men din blogg är underbar, även i det svarta. Den har för mig varit en källa till inspiration och eftertanke. Och glädje. Många varma kramar till dig och din familj.

skriven
#11: kristina i frankfurt

Usch.. man blir helt mållös! jag tänker på dig och din familj skickar er många styrkekramar! Jag ser verkligen upp till dig, öppen och ärlig - och med så kloka ord. Har läst din blogg sen flera år tillbaka och tänker jätteofta på hur du mår. Jag hoppas du och dina nära kan få en fin tid tillsammans trots allt. Många kramar från en läsare i Frankfurt

skriven
#12: Kia,ängeln Simons mamma

Fina Anne,har precis läst vår minnesannons som vi har idag 9 januari....Simon skulle blivit 20 år.Sedan läser jag din blogg....tangent bordet är tår indränkt.Livet är så orättvist.Är så glad över att jag fick träffa dej den lilla stunden på Strömstad Spa.Skickar energi och styrka till dej,mannen och din älskade dotter.Många kramar Kia

skriven
#13: Chatarina

❤️ Till dig, maken och dottern❤️

skriven
#14: Therese

Dina fotografier och idéer om hur man fixar snygga blomsterarrangemang, är ljuvliga! Värmer vilka hjärtan som helst.. ❤️ Vi har bc i släkten och jag har idag en mor som lyckligtvis inte fått återfall i sin sjukdom. Hon i sin tur har förlorat en syster.. Lever med vetskap och rädsla varje dag.. Är naturligtvis tacksam för här och nu! De varmaste kramar och omtanke till dig och dina närmaste.

skriven
#15: Kajsa

Sitter och tittar på vackra tulpaner just nu. Jag skall komma ihåg att köpa det oftare!
Många stora och varma kramar till dig och din familj!

skriven
#16: Ingalill M

Den Största och Varmaste Kramen till dig, kära Anne och till din familj. Tänker på dig, på all den styrka du har, din kreativitet och inte minst dina visdomsord om att ta till vara livets glädjeämnen, man glömmer så lätt det. <3

skriven
#17: Karin i Malmö

Vackert skrivet mitt i eländet!!! Bra att du ej är rädd. Vi skall alla den vägen vandra en dag. Du har levt och älskat! Du har många som älskar dig och du har betytt massor för en massa folk. Inte minst dina bloggläsare! Vandra i ljus!!!

skriven
#18: Maria

Så vackra bilder och så tuff sanning! Hoppas du och de dina får en härlig vår tillsammans då du mår så bra det bara går.....

skriven
#19: Ella

Älskade, finast du - klump i magen av dina ord.....Komihåg att du gjort avtryck på denna jord. DU har gett mig en insikt att leva NU och HÄR - det låter som en klyscha men det är något man måste jobba med varenda dag. Se det lilla och focusera på vad som är viktigt! Krama din fina familj och jag hoppas så att du ska få må så bra som det går! Avslutar mina mail som vanligt med mina Norrlands rader... :)
Minus 8 grader och blå himmel - nästan som en krispig tulpan bukett. kram/Ella

skriven
#20: Birgitta

Kära Anne. Vi finns med dig.

skriven
#21: G I N A ~

massa kramar! <3

skriven
#22: Anna

Du är en av de modigaste människor jag stött på. Kärlek till dig och din familj. ♥

skriven
#23: Majvor

Så vackert med alla tulpaner, som för mej också är en favoritblomma. Kan det bero på att vi fyller år den här tiden, på vintern, och vill ha en känsla av vår på gång... Så ledsamt att läsa att du blivit sämre. Tänker på dej ofta ofta💖. Massor av kärlek till dej "gamla kompis"☺💖💖💖.

skriven
#24: Anna S

Fina Anne,
När min son var i femårsåldern pratade vi om döden. Jag berättade att jag inte tror att vi dör när vi dör, utan är evig energi. Jag kommer ihåg en bilfärd och den konversationen. Vi pratade om vad som skulle hända om han dog först. Jag sa att han inte skulle vara ensam, att alla vi känner som dött före honom kommer finnas där och ta emot, till och med mormors och morfars hund Stina. Han var tyst och drog ett långt andetag. Sedan sa han "TACK mamma, tack för att du berättade, nu slipper jag vara rädd för det". Och sedan sa han: "Och när du kommer mamma, då kommer jag sitta där på andra sidan sjön (ser du liknelsen Anne) och när jag ser dig, då kommer jag flyga upp och springa och möta dig och kasta mig i din famn.
Fina Anne, jag tror verkligen det är så. Jag tror du har så rätt. Din dotter kommer vara där och det blir bra när det är så dags. Jag hoppas att du inte har alltför svåra plågor nu när saker slutar fungera i kroppen. Jag önskar dig en underbar tid med familjen i januari. Jag önskar dig helt enkelt allt gott. Du sprider så mycket glädje och energi - det är helt enkelt den själ och människa du är. Många varma kramar till dig och din familj!!!

skriven
#25: Anonym

Jag blir så ledsen när jag läser att du lider oerhört mycket nu. Har nästan läst alla dina inlägg från början och det som berörde mig mest är när du såg din dotter i smärta bäras uppför trappan då hon fick komma hem från sjukhuset. Jag tror att kärleken mellan dig och din ängel är så stark att hon inte klarar av ensamheten längre! Livet är inte alltid rättvist men inte heller en dans på rosor.

skriven
#26: Ywonne Gill

Bästa Anne, har kommenterat några gånger förut men inte på de senaste åren eftersom vi har slagits mot en hjärntumör hos mitt lilla barnbarn. Vill säga att du har lärt mig så mycket, om förhållningssättet till livet och den stund vi har här på jorden. Tack för allt du har delat med dig av och tack för din humor och klokhet. I tider som dessa med stor oro i världen så är jag övertygad om att allt det vi gör i godhet aldrig glöms bort och alltid kommer att leva vidare. Tack Anne.

skriven
#27: Therésa

TACK för allt du har gett av dig själv! Ditt mod, din ofattbara styrka, din oemotståndliga energi. Vilken resa du och Madeleine har framför er! Vilken tröst <3 Du har gjort bra - kramar från Falun i Dalarna

skriven
#28: Elisabet Roslund

Bland de vackraste blommorna finns du Anne. Kommer alltid att finnas...............Mycket har du lärt oss, mycket kommer vi att bära med oss av allt detta. Tack Anne för din hoppfullhet och ärlighet. Hoppas på att få läsa många små inlägg till av dig.
Vill omfamna dig och din fina familj och ge er en massa styrka och kraft. Varmaste Varmaste Kraaaam/Elisabet

skriven
#29: Viktoria - Gravidblogg

Åh jag älskar också tulpaner, så himla fina! :) När man kan köpa tulpaner så vet man att våren är på väg :)

skriven
#30: Lan

Så ledsamt att läsa om läget, men det känns bra att du känner dig lugn och så på det klara med vad som händer och att det inte finns ngn rädsla, så önskar jag också känna när min tid är kommen. Tänker på dig. Stor varm & innerlig kram!

skriven
#31: Eva

Tack för allt du skrivit och delat med dig om både glädje och sorg, Tänker på dig och din familj
Kärlek till er alla

skriven
#32: Kerstin

Tack fina Anne, för allt som du delar med dig av till oss bloggläsare! Så många kloka tankar och så mycket vackert! Du visar att det går att leva ett bra liv trots tunga motgångar och svårigheter. Du är en sån inspiration för andra människor och har gett kraft och mod till andra att orka kämpa även när det är svårt.
Jag är helt säker på att Madde kommer dig till mötes när det är dags, men först hoppas jag att du får en fin och lugn tid med dina nära och kära. Vi finns med dig och din familj i våra tankar och i våra hjärtan <3

skriven
#33: Amira

Tack för allt som du har skrivit och delat med dig. Kramar till dig och din familj!

skriven
#34: Susanne S

Finns inga ord. Du är så fantastisk. Tusen kramar till dig och din familj. ❤️

skriven
#35: Margitha

Härligt med dom älskade tulpanerna . Hoppas att du får mer tid med dina nära och kära innan det är dags. <3

skriven
#36: Maritha

Anne !! Du starka kvinna som delar med dig av hur livet är trots skit cancern. Önskar att du hinner med det som måste göras och tiden med de dina innan det är dags!! Madde väntar där när det är dags!! Kramar från mig ♡☆♡☆♡

skriven
#37: Anna

Njut av varandra! Tänker på er

skriven
#38: Eva

Saknar ord! Blir ledsen och berörd, men din positiva inställning och din vetskap om att du får mottagas av din dotter på andra sidan får mig att tänka annorlunda❤️Önskar dig allt gott❤️

skriven
#39: Lina

Tack för alla ord, jag har läst dom alla.
Jag hoppas du, och dom som står dig nära får ett litet tag till tillsammans.

skriven
#40: Sarah

Åh Anne jag skickar dig all kärlek som finns! Det har varit så otroligt givande att följa din blogg under så många år och jag är så ledsen att din tid på jorden börjar ta slut. Du har berört mig för alltid. Tänker på dig och din familj <3 massa kramar!

skriven
#41: Karin

Det började för ett par år sedan när jag var aupair i USA, när jag satt som 18åring och följde med på din dotter Madeleines resa, förundrades över hennes styra, kärlek och envishet. Förundrades över hela hennes sätt att vara. Sedan följde jag vidare med dig i bloggen, någonstans längst vägen blev jag sjuksköterska för barn. Ville kunna finnas där och trösta och möta i sorgen. Också kunna glädja och peppa människor som man möter.
Jag har lyssnat på ditt sommarprat, förundras över din styrka och jag känner mig övertygad om att din dotter väntar och tar emot dig med öppna armar när det är dags.
All kärlek till dig och dina kära, du finns i tankarna. Ta hand om varandra. Du lämnar avtryck hos många.
Kramar.

skriven
#42: Monica

Tusen miljoners miljarder kramar till dig bästa Anne! Du finns i mina tankar!

skriven
#43: Tanja

Fina, fina du. Jag är så glad att din dotter väntar på dig. Att du vet vart du ska. Livet på jorden är sällan rättvist. All kärlek till dig. Du har varit mitt ljus i mörkret många gånger.
Krmar

skriven
#44: Marie T

Fina, fina Anne, har följt dig först via Maddes blogg och sedan din egen och jag läser varje dag, och du är en sådan inspirationsskälla och mitt i allt detta tunga så har du gett så mycket styrka och inspiration till oss andra, med din positiva inställning, Det gör mig ont och tårarna rinner när jag hör att slutet är nära, tänk om det fanns ord som kunde ta bort allt det sjuka och onda.......Många kramar från mig, tack för allt du har givit.....

skriven
#45: Anonym

Bästa Anne. Det du skriver känns vackert och fruktansvärt på damma gång. Vill bara skriva att dina ord i bloggen har tillfört mitt liv eftertanke och det vill jag verkligen tacka dig för. Hoppas er tid tillsammans blir fin. Varma kramar Sanna

skriven
#46: Laila

Fina Anne,
Tack för att du allt du delat med dig, både glädje o sort. De otroligt vackra bilderna du lagt upp skänker mig glädje o får mig att "stanna upp" en stund o bara tar in det vackra. Senast nu de vackra tulpanbilderna. Tack för att du även delat med dig vedermödor o tankar gällande din sjukdom. Det har hjälpt/hjälper mig som BC-kroniker, för du har många gånger formulerat mina tankar som jag har svårt att sätta ord på. Önskar att du inte behöver ha någon smärta. Kram, Laila

skriven
#47: Bodil medsyster

Älskade Anne
Följer din blogg sedan länge.Tänker ofta på dig, saknar ditt fina leende och att du inte kunde vara med på Johannas Julfest i år. All kärlek till dig och din familj.

skriven
#48: Anna

Kramar i massor till dig <3

skriven
#49: Karin i Malmö igen

Kan inte sluta tänka på dig. Kände din syster i Vbg i min ungdom( christina). Hon var vacker och fantastisk som du. Du är en förebild för så många. Gud tar de bästa förs. Billy Joel sjunger 'only the good die young'. Det säger allt. Love!!

skriven
#50: Susanne

Fina du!
Så ledsamt att läsa att du nu är sämre! Jag vill tacka dig för alla fina ord du skrivit här för oss bloggläsare. Du har visat att det går att fortsätta leva ett rikt liv trots din sorg och saknad efter din dotter och sedan din sjukdom. Jag är helt övertygad att Madde möter dig i ljuset när den dagen kommer!

Många varma kramar till dig och din familj <3

skriven
#51: weronica

Varma kramar o styrka och <3 till dej och din familj. Vi tänker på er!!

skriven
#52: Monika

Tänker på dig ofta och blir så ledsen av att läsa att du blivit sämre:) många kramar till hela familjen :)

Kram
Monika

skriven
#53: Camilla

Kära Anne, du skriver så vacker om livet och kampen. Och du har lyckats packa in så mycket liv i ditt liv. Ögonblick och saker som verkligen betyder något. På riktigt. Jag har också förlorat ett barn i cancer. Han fick bara bli 6 år. Livet är inte rättvist. Men han var precis som du, älskade livet och levde vartenda ögonblick till det fullaste. Med så oerhört mycket kärlek i sig och omkring sig. Fånga kärleken runt dig och bädda in dig i den. I tider som dessa finns bara en sak att göra: älska

skriven
#54: Theresa

Tack för alla dina fina ord. Jag avundas din styrka och ditt mod. Jag hoppas du får många fina dagar utan smärta med dina nära, och jag är övertugad om att när Dagen väl kommer att din dotter då står där och väntar på dig.
Livet är så orättvist och jag vill rädda alla som är sjuka i denna fruktansvärda sjukdom, jag önskar jag kunde! Mest av allt såklart min pappa som dog för snart 8 månader sen av hjärntumör...
Ta väl han om dig fina du!!! ♡♡♡
Kramar till dig och dina nära!

skriven
#55: Gunbritt

Anne, jag blir så jätteledsen, men du gör mig ändå så trygg med döden. Min jättepigga mamma Britta 89 år gick bort i en stroke den 27 okt efter 3 veckor på sjukhus. Jättejobbigt, men efter att hon fick en sond i luftstrupen istället för i matstrupen så önskade vi att hon fick gå vidare. Nu tre månader senare längtar jag jättemycket efter henne eftersom vi pratades vid varje dag. Jag fick i alla fall ha min mamma i 65 år, det är väl jättefint? Men Anne, du verkar så fin! Kram kära du, du är så fantastisk. Vi hörs!

skriven
#56: Marie

Började med att följa Madeleines blogg hela vägen... Och även din... Har alltid tyckt att ni har en fantastisk personlighet, en styrka som jag aldrig mött förut. Och det var såå kul att äntligen få träffa dig på min brorson Viggos barndop. Du är fantastisk! Skickar över en hel massa styrkekramar till dig och din familj. Ta hand om er.
//Marie

skriven
#57: Cissi

Har följt dig alla år på bloggen. Vill tacka för all härlig läsning. Härligt att du får träffa Madde snart./
Många kramar

skriven
#58: Malin Johansson

Många styrkekramar till dig och din familj.

skriven
#59: Pia Dolk

Tack för att du skriver att Madde väntar och tar emot dig❤️Jag är ännu frisk (vad jag vet) men jag längtar till min dotter som är på 'andra sidan'. När du skriver så får jag lite styrka att vara kvar hos mina barn här på jorden lite till. Dagen när jag ska 'gå' kommer ju förr eller senare.
Sänder dig kärlek och lycka när du får möta din Madde igen❤️

skriven
#60: Pia Dolk

Tack för att du skriver att Madde väntar och tar emot dig❤️Jag är ännu frisk (vad jag vet) men jag längtar till min dotter som är på 'andra sidan'. När du skriver så får jag lite styrka att vara kvar hos mina barn här på jorden lite till. Dagen när jag ska 'gå' kommer ju förr eller senare.
Sänder dig kärlek och lycka när du får möta din Madde igen❤️

skriven
#61: Ylva L

Kära du, hoppas få läsa många fler av dina inlägg som jag alltid uppskattar så mycket! I den mån du orkar förstås! Har följt dig länge nu, våra ungdomar dog samma år. Önskar dig fina stunder med din älskade familj <3

skriven
#62: Cathrin

Stor varm kram till dig, du berör mig så mycket. Dina ord går rakt igenom datorn och in i mig. Och har alltid gjort. Du skriver så bra och jag vill tacka dig för att du delar med dig. Jag beundrar dig väldigt mycket Anne. <3

skriven
#63: Ann-Cathrine

Vägen blir till där du går och du gör den så otroligt vacker👣👣💗all kärlek till dig Anne.

skriven
#64: Nathalie

Du vackra blomman, du vackra tulpan livet kommer där uppe växa på nytt och spontan! De fina färger du delar med andra ge oss alla värme. Många varma färgade kramar till dig och din familj💜💚💙❤️

skriven
#65: Sanna

Många kramar till dig och din familj <3

skriven
#66: Gun

Tack för alla fina ord, så mycket mod det finns i dej.
Tänker på dej och din kära familj. kram

skriven
#67: Harriett

Tänker på dig hela tiden om hur du har det. Känner mig nedstämd.

Hon med den lilla vita hunden.

skriven
#68: Sofie

Jag hittade till Maddes blogg av en slump. Denna fantastiskt starka och livsglada tjej! Jag följde hennes kamp, hejade på. Hoppades. Sörjde med er. Följde sen med till din sida och fortsatte beröras av den styrka och kämpaglöd som både du och dina döttrar besitter. Det gör mig så ont att läsa dessa rader, fast jag inte känt ngn av er personligen. Men tänk så mkt man lär känna en person genom en blogg egentligen. Ta hand om dig fina du. När din resa e' slut väntar en ny. Det e' jag säker på. Många kramar!

skriven
#69: Therese Wikström

Kära Anne! Jag har fortsatt att följa dig och din resa här på bloggen. Kan fortfarande tänka tillbaka på inlägget där du hade tagit med min kommentar och hur ofattbart glad jag blev av att du såg "lilla" mig.
Fuck cancer säger jag bara... Jävla skit. Men du har levt och lever verkligen som fler borde göra. I livsglädje och i att leva i nuet. Ta vara på det som är viktigt i livet och värna om sig själv, vänner och familj. Är övertygad om att Madde väntar på dig där på andra sidan och att nya äventyr börjar, i en frisk kropp.. Du är fantastiskt och du är det du delar med dig av gör skillnad. Jag skickar dig många kramar och även till din familj.
Kärlek // Therese

skriven
#70: Camilla

Så fint och trösterikt du beskriver det som väntar oss alla. Men nu går du före och där väntar din dotter på dig. Ljus och kärlek och ha en fin tid nu framöver med dina nära och kära.

skriven
#71: Siw

tack allra finaste Anne att så många fått stöd och trygghet. Vila dig nu och var lugn och glad över allt du givit till så otroligt många.

skriven
#72: Ann-Marie

Alla vackra bilder, alla fina tips, alla kloka ord, all glädje, all smärta, ALLT detta som du delat med dig här kommer jag alltid att bära med mig. Du är en fantastisk människan på alla sätt. Det är en ära att få ta del av ditt liv. Varma tankar till dig och dina anhöriga. Kram

skriven
#73: Malin

Finner inga ord - du är en kvinna att se upp till, din styrka och glädje är beundransvärd! Och ditt sätt att idag kunna se på livet som du gör! Jag visste vem din dotter var och var där tillsammans med en annan vän som kände din dotter mer på hennes begravning, jag har sedan dess följt dig på håll o kan inte sluta beundra o känna så mycket för dig! Sänder en varm kram till dig o din familj <3 dom kommer alltid att känna dig, som vinden.....

skriven
#74: Anonym

Kram

skriven
#75: Mona

Tack för att du delar ALLT i din blogg! Har följt den i många år.Tänker på dig!! Många kramar till Dig och Din familj!

skriven
#76: Bror Jan

Du är stark som en ek. Eken lever för den söker ljuset.
Men inte heller eken lever för evigt ty den sjukna inifrån. På något sätt tycker jag fortfarande att det är vackert att vi människor inte är större än livet. Många kramar kära sis.

skriven
#77: Ivana

Underbara Anne! Första gången jag skriver till dig, du känner inte mig. Men jag har följt dig och Maddes blogg sedan Madde levde. Varje dag har jag kikat in, och jag vill nu skriva att du och Madde även mitt liv berört och förändrat. Det är egentligen helt sjukt att det är möjligt på detta vis. Finns så mycket jag vill skriva men allt går inte att få med. Jag beundrar dig och din enorma styrka, din kämparglöd och all den kärlek du sprider till oss alla människor som läser. Känner en tröst i att veta att du kommer träffa din underbara Madde. Det är så fint ❤️ Jag är så oerhört tacksam för allt du delat med dig utav. Jag kommer aldrig glömma er Anne! TACK! Vill skicka dig minst en miljon kramar o lika många vackra tulpaner. Ta hand om dig ❤️

skriven
#78: Sara

Hej Anne,
Din blogg är fantastisk! Du är en stor människa som gett mig massor av lärdom.
Kram
Sara

skriven
#79: kristina

Jag har ju inte följt dig så länge men har sen jag började förundrats över din styrka o glädje och allt det vackra du delat med oss. Jag gråter när jag läser att cancern spridit sig så. Ber att du ska få styrka och få tid med din familj och att du ska få bäras av Jesus över gränsen till evigheten. Omsluter dig med en varm kram o böner

skriven
#80: Annika

Anne, tårar trillar ned.... vad jag kommer sakna Dig och Din blogg...... Jag är helt säker på att Madde kommer finnas där när så blir.... Va nu nära din Dotter , Man och resten av Din familj.
Många mjuka & varma kramar Annika

skriven
#81: Sanna

Tack, Anne för allt du delat med oss, glädje och sorg! Jag har mist min mamma och två systrar i cancer, är också övertygad om att de står där i ljuset och tar emot oss när det blir dags.
Varma kramar till dig och de dina ❤❤❤

skriven
#82: Petra

Har följt din fina blogg i flera år och tack för alla fina ord och sätt att se på livet. Fler borde göra och ha det synsättet.. Många kramar till dig!

skriven
#83: Mari-Anne

Många varma kramar vill jag ge dig och din kära familj❤️❤️

skriven
#84: eva i trollhättan

Känner sorg i mitt hjärta när jag läser vad du skriver att du är så sjuk Känner med dig o dina kära Skönt att ha det sina omkring sig men ofta en svår stund när ni alla känner att det närmar sig slutet. Känner med din dotter o man vilken sorg att se dig snart resa iväg.
Tror på ett liv efterdetta o att anhöriga väntar på andra sidan.Att själen vandrar vidare o kroppen blir kvar här Att din andliga dotter finns när du kommer är jag helt säker på
cancer är skit.......hoppas en dag att vi kan vaccinera oss mot den. Varma hälsningar till er alla /eva

skriven
#85: Erika

En fantastisk inspirerande människa är du. Jag tackar för att få ha läst o önskar dig lycka till på din framtida resa. Jag har precis fått veta att jag har min kära mormor vid min sida titt som tätt. Känns trösterikt o veta att vi alla är tillsammans, dock i olika dimensioner. Hoppas du har fina dagar framför dig. Kram

skriven
#86: TS

Finaste Anne. Det gör mig så ont att läsa detta inlägg. Och din styrka att skriva så "naket" om din situation gör mig så ledsen... har ju följt din blogg länge, men inte gjort inlägg så ofta.
Precis som du skriver om att din Madde väntar dig, så tror jag på ett liv efter detta. Vi kommer till våra nära o kära på ett bättre sätt. Det vi kommer till kommer aldrig att göra oss illa eller sjuka.
Jag skickar mina varmaste tankar och en stor kram

skriven
#87: Eva

Tack för din underbara blogg, alla vackra bilder o ord❤️ Ger dig min varmaste kram o önskar dig kvalitetstid med dina nära o kära

skriven
#88: Malin

Tack Anne! För att du med sådan öppenhet låtit oss få ta del av ditt liv, både i glädjerus och livets svåraste stunder. Du har med ditt fantastiska sätt att fånga nuet inspirerat både mig och många andra. Att vara tacksam för det man har här och nu och att verkligen LEVA varje dag,att se det positiva och goda även när det är som svårast. Jag vill säga TACK! för att du inspirerat oss att leva och ta vara på vår tid här på jorden. Jag hoppas att du nu får många underbara stunder med de du älskar mest! Stor kram

skriven
#89: Lena

❤️

skriven
#90: Carolina

Kram❤️

skriven
#91: Hanna

Många kramar till dig. Du har verkligen berört mig.

skriven
#92: Elin

Fantastiska, fantastiska du!! Tack för att du delat med dig av ditt liv med oss. Blir så ledsen att läsa att din resa här på jorden snart är slut.. Känns så overkligt. Men underbart att Madde väntar på dig, det tror jag verkligen på och det är vackert. ❤️ Tusen kramar till dig Anne!

skriven
#93: Lena

Anne 💐
Att dö kan inte vara farligt
när livet bjuder på en
hårdhänt strid.
Att somna in, att bäras bort
helt varligt,
kan inte vara mer än stilla frid.
När du sedan vaknar till ett nytt gryningsljus
& möter Maddes 🎶 glada leende💗
Du glömt jordens många orosbrus
Och hamnat i de nya färgernas skeende🌈

Ses på andra sidan!!!💌

skriven
#94: Sofia & Jonas

❤️ En varm, innerlig omfamning från oss. ❤️

skriven
#95: Jessica

Jag är heller inte rädd för döden, men det är ju inte detsamma som att man inte ville leva lite till! Nu är du i en situation där valmöjligheter fråntagits dig och det är imponerande, en verklig inspiration och förtröstan (för oss som skall komma efter..) hur du hanterar din sits. Jag önskar av hela mitt hjärta att du slipper olidliga smärtor. Och - vi kommer alla efter - antingen vi vill eller inte... Du är en fantastisk kvinna och individ.
<3 Jessica

skriven
#96: Tina

Tack för en blogg med vackra bilder och inspirerande läsning trots allvaret som hela tiden har funnits med. Du är en fin människa som delar med dig massor av klokhet. Önskar dig allt väl på din nästa resa. 💕

skriven
#97: Maria Blomgren

Tack för att jag fått lära mig och inspirerats så mycket av dig. All kärlek och ljus till dig och dina närmaste.
Maria

skriven
#98: Maggan

Tack Anne för allt du givit oss, det viktigaste, att ta tillvara våra liv. Ingen lever för evigt fast vi tror det. Du är en stor förebild och önskar dig fina dagar med dina kära. All ljus o värme på din resa.

skriven
#99: Sandra

TACK så mkt för allt du delat och delar med dig. Öppet och ärligt! Alla ska vi gå vidare en dag, men livet är orättvist...jag önskar dig och din familj kärleksfulla dagar och fina stunder tillsammans. STOR kram!

skriven
#100: lina

En stor kram till dig💖

skriven
#101: Maria

Det sägs ju att livet på andra sidan är så underbart. Varför tycker man att man har varit med om saker i "tidigare liv" det måste ju betyda att vi levt tidigare. Jag är inte rädd för döden för jag innerst inne tror att vi lever vidare på något vis
och tror att vi föds tillbaka någonstans till något bra, Kram till dej Anne, Kram vi ses !:)

skriven
#102: Gerd

Jag säger bara vilken underbar
Människa du är Anne har oxå
Följt din blogg i många år ! Helt
Otroligt vilken styrka du äger.💝
Gerd

skriven
#103: Marita

Tack för att jag fick träffa Dig och Din dotter förra veckan.
Tänker på Dig, fina Anne

skriven
#104: Karin

Vad vackert du skriver🌷
Min pappa gick precis bort och är säker på att alla hans nära och kära stod och väntade och mötte honom vid ljuset.

Han hade en bästa vän på det boende som han bodde på. Dom var tillsammans hela tiden. När hon gick bort så visste han inte det. Men när personalen gick in på hans rum så sa han hej till sin kära vän och så sa han, har du gått vidare nu.(han visste inte att hon hade gott bort precis innan de kom in till honom)

Sedan såg han henne flera gånger och pratade med henne. Sen sa han att han också skulle komma snart och så efter några dagar gick han bort. Min älskade älskade pappa

skriven
#105: Elin

Anne, jag hittade också hit efter att ha följt Maddes blogg och mitt i sorgen av att nu läsa det du skriver kan jag inte undgå att samtidigt känna en sprudlande glädje över att ni kommer återförenas igen. Det är magiskt. Jag minns att hon eller David skrev om hur de hade huggit eller stampat på ett salladshuvud eller liknande som fått personifiera den "jävla idioten", och jag har många gånger genom din kamp tänkt att jag vill göra likadant. Jag minns hur arg jag blev på orättvisan när du första gången skrev om din sjukdom, eller när du första gången skrev om panikångesten under behandlingarna. Men jag vet inte om du förstår hur ofantligt stark du varit under den här resan när vi skriver det till dig, det handlar inte enbart om orden du valt att formulera dig med här utan din levande styrka, värme och öppenhet inför livet har lyst igenom allt. Du har gett så mycket till oss och du har levt på ett så omfamnande sätt att du inte kan ångra något. Bara vila och njut av att vara med dina nära nu och skriv om lusten skulle falla på. Känn hur Madde håller dig i handen. Ni kommer att gå sida vid sida om Christine sedan, hon kommer aldrig någonsin att vara ensam :-).

skriven
#106: Piedra

Så vackra bilder! Och så vackert du skriver. Jag blir berörd ända in i hjärteroten. Jag beundrar ditt lugn och undrar om jag själv skulle kunna vara så lugn om det var jag. Och ändå är jag inte rädd för att dö. Men jag är rädd för det som kommer före. Du är en fantastisk människa, och fantastisk är livskraften du utstrålar. Trots all. Jag ger dig en kram fastän vi inte känner varandra. <3

skriven
#107: Lottie Anderbern

Har följt dig sedan 2008. Tack för alla dina hjälpande och underbara ord! Tänker på dig ofta och nu kommer jag att minnas dig varje gång jag köper tulpaner.

skriven
#108: Maria

Blev så ledsen när jag läste inägget. Vill tacka dig för alla underbara texter som du skrivit. De har ofta gett mig ett annat sätt att tänka när det varit jobbigt. Har en anhörig som har varit väldigt sjuk och tyvärr gått bort. Önskar att du mår så gott du kan och tack än en gång för en underbar blogg.

skriven
#109: Tara

Tack för allt du delat med dig Anne. Du finns alltid med oss <3

skriven
#110: Sandra

Finns med dig i tanken. Allt gott. /Sandra

skriven
#111: Maja från skellefteå

Speachless önskar dig styrka kraft och mod, kärlek och innerlighet med din älskade Madde, sen. Och allt av värme kärlek nu med de dina.

skriven
#112: Linda

Tack för allt du delat med dig genom åren! Du är en sann inspiration ❤️
Jag tänker att vi alla ska gå bort en dag. De flesta av oss vet bara inte när och hur. Du får möjlighet att ta farväl av livet och din familj på dina villkor och på ditt sätt. Det är en gåva i sig!
Lycka till på din resa och hälsa din vackra dotter när ni träffas ❤️
Ljus och kärlek!!

skriven
#113: Karin/Kajpek

Tänker på dig och hoppas att du får vara tillsammans med dina när och kära. Kramar

skriven
#114: kerstin

kram

skriven
#115: Cecilia

Anne! Du är fantastisk!
Följer dig i bakgrunden och dunör den starkaste människa jag känner. Så mycket du delar med dig av av det du går igenom, du får mig att sätta än mer värde på livet i de stunder man själv känner att det är tungt på olika sätt, kan bara säga tack, tusen tusen tack 💚!
Kämpa på och njut av stunderna med dina nära och kära.
Skickar all min styrka till dig och massa kärlek 💗!
Stor kram
Cecilia

skriven
#116: Eija

Hej Anne ! Har läst länge din blogg också och vill bara säga att du är en helt fantastisk människa och verklig förebild ! Kärlek och värme önskar jag dig ! hälsn. Eija från Finland

skriven
#117: E

Vila i det här, du har gjort stor skillnad i mitt liv genom din blogg. Ditt varma sätt, att vara ödmjuk för livet och din förmåga att ta tillvara på det tar jag med mig. För alltid. Varje dag är en gåva.

Tack för allt.

skriven
#118: Elisabet Roslund

Tänker på dig Anne.........på alla runtomkring dig............
Omfamnar er alla i en Kram

skriven
#119: Karin

En stor kram till dig 💐

skriven
#120: Anna

Denna j*vla idiotsjukdom! KRAM till dig.
Jag har följt dig och Madde.
Ni är starka och fina förebilder för hur man ska vara mot sina medmänniskor och mot sig själv. Många som tänker på er.
Tänker på din man och din dotter och era anhöriga <3

Fan också.....!

skriven
#121: Caroline Sjögren

Hej!
Först vill jag tacka dig för din fina blogg och allt du delar med dig i din blogg. Hoppas nu att din sista resa blir fin och att du och Madde får många härliga dagar tillsammans i himlen.
Vem vet vi kanske ses däruppe för snart är det min tur också att lämna jordelivet, då jag själv lever med obotlig lungcancer.
Jag hoppas då att jag skall få träffa många av mina fina cancersystrar som denna fruktansvärda sjukdom tagit från jorden alldeles för tidigt . Det är så många av mina cancer kompisar som dött av denna horribla sjukdom. Ha det gott nu med din familj och ta vara på tiden ni har tillsammans, det gör jag varje dag njuter av livet som jag tidigare tagit så föregivet. Varma kramar från Caroline med lungcancer.

skriven
#122: Annelie

Har inte följt din blogg så länge, men ändå förstått hur fantastisk du är! Har alltid varit så uppmuntrande att "titta in" hos dig! Du sätter ord på det som jag känner och det som verkligen är viktigast att ta vara på i livet. Förlorade min mamma för 5 år sedan i samma grymma sjukdom, men jag är övertygad om ett evigt liv i Himlen för oss. Du har verkligen levt ett rikt liv, tagit vara på det absolut värdefullaste i livet. Önskar dig allt gott med dina käresta på jorden, för att sedan gå vidare till dottern som gått före. Vet av egen erfarenhet att Jesus bär genom allt! Kramar från mig!!!!!!

skriven
#123: Cornelia

Åh vad du skriver vackert. Fastnade på stycket om att Madde väntar i ljuset. Det var så fint. Jag har följt dig i några år nu och har känt samhörigheten på grund av våra änglartjejer. Många många kramar till dig.

skriven
#124: Therése

Underbara Anne, jag blir såå ledsen när jag läser om hur du mår...du starka fantastiska kvinna!!
Önskar det fanns något mer att göra för dig... Skickar varma goa kramar till dig, tänker på dig massor! All kärlek till dig och din familj ❤️

skriven
#125: Annelie Johansson

Hej Anne! Vi träffades på en rehabvistelse på Mösseberg hotel och kurort,sen dess har jag läst din blogg till och från och det har såklart varit känslosamt många gånger men det vackra och den positiva andan har verkligen inspirerat mig.Tack för detta Anne! Jag är frisk idag .En varm innerlig kram från mig till dig!

skriven
#126: Annika R

Fina Anne!!! Tänker på dig och önskar dig all styrka och mod i din och familjens svåra stund. Du är fantastisk!!! Stora kramar från Annika R

skriven
#127: Caroline

Kära Anne...
har följt dej och Madde i manga ar, men aldrig skrivit till dej. Jag beundrar din kraft, din kärlek och vishet. Vill bara säga tack...tack för allt som du har lärt mej, och som jag tar med mej genom mitt liv, tills min rida faller.
Jag kommer aldrig att glömma dej, vackra människa...

skriven
#128: alex

Tack anne för att du delat med dig av ditt liv. Har följt er sedan maddes blogg. <3 <3 <3

skriven
#129: E

Hej Anne!
Jag hittade din blogg via virka-gruppen på fb.
Har nu läst allt du skrivit från börjat och fram till nu.
Det är en tung resa du gjort, men så mycket glädje och värme du ändå utstrålar!

Varmt tack för att du delat med dig!

Kram

skriven
#130: Gunilla

Stort Tack bästa Anne för din fantastiska blogg som jag har följt sedan år 2008.
Du har verkligen berört mig oerhört mycket genom åren jag tänker ofta på Dig och Madde.
Jag har svårt att finna de rätta orden. Varför ???

All kärlek till Dig och din familj.

Tack Anne.

skriven
#131: Ella

Ville bara skicka en kram från Norrland. :) Tänker på dig och undrar hur du mår..hoppas så bra det går..../Ella

skriven
#132: Eva

Undrar också hur du har det❤️

skriven
#133: Elin

Tänker också på dig Anne! Hoppas du orkar känna av hur många som finns med dig just nu. Vill skicka en stor kram till Christine med!

skriven
#134: Anonym

Så hemskt. RIP ♥ jag hoppas du och Madde har det bra nu.

skriven
#135: Siv

Men, "anonym" ovan... vad har hänt? Om det nu är så illa som det verkar, har du fått de anhörigas tillåtelse att publicera det?

skriven
#136: Anonym

Läste precis i gruupen virka mera på FB att du nu har somnat in. Jag kände dig inte, men efter att ha läst lite här i din blogg och läst de kommentarer som skrivits i gruppen om dig, så hoppas jag att du nu mår underbart och är tillsammans med Madde. Och att ni har det alldeles fantastiskt där ni är!
R.I.P du vackra ängel

skriven
#137: kerstin

Nej!
Är du säker????

skriven
#138: Anonym

Ja "SIV". Hennes pappa hade postat det idag. Hon blev en vacker ängel imorse. Beklagar och tänker på hela familjen med vänner.

skriven
#139: K i malmö

Rip

skriven
#140: Janeth

Sov gott nu när du har fått komma till din Madde! Jag beklagar sorgen till dina anhöriga. Jag kände dig inte IRL men du imponerade mig med din enorma livslust och din humor. <3

skriven
#141: Marika

Fina Anne. Nu är du med Madde igen. Hoppas ni har det bra.
Blev så ledsen när jag läste det din pappa skrev.
För länge sedan hade vi mycket kul ihop.
Sedan tog vi upp kontakten via sociala medier på äldre dar.
Du har spridit glädje omkring dig mitt i allt elände. Du levde fullt ut. Är ledsen att vi inte hann träffas irl senare tid.
Saknar dig. Ha det så bra i himlen. Kram

skriven
#142: Kia,ängeln Simons mamma

Blev så ledsen av beskedet,men för dig kära Anne är det en befrielse.Nu slipper du smärta och tråkigheter.Madde möter dej
i ljusets tunnel.Beklagar det ofattbara tunga för din älskade make,dotter,föräldrar och syskon.Vi kommer att mötas i en annan tid.Kram Kia

skriven
#143: Sanna

✨❤✨

skriven
#144: Kristina i Frankfurt

Nej!!! Gud vad ledsen jag blir :(. Jag beklagar sorgen till alla Annes nära och kära fran botten av mitt hjärta. Vila i frid fina starka Anne.
En stor Kram till alla..

skriven
#145: Hanna Dannstedt

Blev såå ledsen när jag fick se vad som hänt. väntande grejor kommer som alltid oväntat för oss andra.. <3 Krama om alla våra barn som är på sommarängen

skriven
#146: Gun

Vila i frid.

skriven
#147: Maria

Finner inga ord...men jag hoppas att du får frid nu. Att du får smärtfria dagar med Madde. Vila i frid och TACK TACK TACK för allt du gett oss här på jorden. Vill skänka all min styrka och kärlek till Annes familj och vänner. Jag beklagar sorgen.

skriven
#148: Carina

Så tråkigt besked. Hoppas du och din familj får ro nu....

skriven
#149: Marie

Vila i frid Anne.....

skriven
#150: eva i trollhättan

Känner mig sorgsen......
vila i frid Anne o tack för din tid på jorden o alla dina vackra bilder ♡♡

skriven
#151: Harriett

Vila i frid Anne. Konstigt att inte få se dig mer här på gården. Ofattbart!!


skriven
#152: MT

Sov i ro... 💐

skriven
#153: Magnus

Tack Anne, för att du fanns.

skriven
#154: Anneli

Nu är du med din dotter igen. Vad fint att tänka på. Mina tankar går till familjen. <3

skriven
#155: Cathrin

Tack för allt du delade med dig av. Kände inte dig alls men har följt din blogg sen 2008. Både du och Madde förmedlande en sån energi via era bloggar. Tankarna går nu till dina nära o kära. Nu är du hos din Madde och ni är friska på Andra sidan. Vila i frid finaste du <3

skriven
#156: Lena

Vila i frid! 🌹

skriven
#157: Cajsa

Anne, tack för att du gav mig inspiration och tänka ljusare tankar❤️

skriven
#158: Unni

Tack Anne för alla fina bilder och tänkvärda ord, ❤️❤️❤️

skriven
#159: Bodil

Kommer att sakna ditt vackra leende och din livsglädje, vila i frid älskade Anne

skriven
#160: Sofia

Underbar människa du verkade vara🌸

skriven
#161: Anna

Vila i frid! Tänker på din familj, släkt och vännner. Tack för allt du delat med dig

skriven
#162: Catharina

Tack för att du delat med dig av ditt liv. Så mycket du har levt och tagit tillvara på allt som är värt att leva för. Det är avundsvärt. Vila i frid, du är nu tillsammans med Madde och jag är säker på att ni kommer att ha det underbart tillsammans i all evighet. Mina tankar går nu till Christine och dina nära och kära, ta vara på varandra och tänk på Anne som nu finns i himmelen och är lycklig tillsammans med Madde. Många kramar Catharina

skriven
#163: Camilla

Nu är du i ljuset. Vila i frid och ro. Tack för alla underbara ord och allt du delat med dig.

skriven
#164: E

Vila i frid.
Mina varmaste tankar till familjen och särskilt då till Christine som förlorat både mor och syster i så unga år.
Mitt djupaste deltagande!

skriven
#165: Elin

Mitt djupaste och varmaste deltagande i Christines och Pelles sorg. Anne var helt fantastisk och mitt hjärta är som alla andras brustet. Till Christine: Jag läste nyligen igenom hela Annes blogg på nytt efter att ha följt hennes blogg sedan 2008, jag hoppas att du kommer orka läsa igenom den på nytt igen och känna att hon är med dig.
Madde och Anne kommer att ta hand om dig på jorden från himlen. <3 Du har två väldigt vackra änglar bredvid dig. Kram

skriven
#166: Lena

Vila i frid. Och tack för att du har berikat våra liv med din skrift och lärt oss uppskatta livet och nuet. Leva idag❤️

skriven
#167: Sarah

Sov gott finaste Anne! Nu är du med Madde igen på en härlig och ljus plats. Stort tack för allt du har gett. Kärlek till din familj! <3

skriven
#168: Kia,ängeln Simons mamma

Just nu lyser det ett extra ljus vid Simons grav enbart för att hedra dej fina Anne......livet är inte rättvist
Håller med om att "Gud plockar dom vackraste blommor först"
Ta hand om Madde,Simon och alla andra ängla barn.
Många kramar och tankar.Kia

skriven
#169: Ella

Det gick så fort att slutet kom.... Skickar alla de varma hälsningar till er som finns kvar på jorden. Finaste Anne gjorde avtryck! Hon gav av sig och lärde mig uppskatta livet. Sov gott du finaste! Kram från Norrland/Ella

skriven
#170: Lottie Anderbern

Har gått in på din blogg varje dag för att hitta något nytt. Ikväll såg jag att det blivit ovanligt mycket kommentarer på kort tid. Så oerhört ledsen att se att du inte längre finns där. Känns tomt! Håller med i varenda kommentar för allt du gjort för oss medmänniskor. Tack än en gång och tankar till dina närmaste!

skriven
#171: Martina

Sov gott Anne och ta hand om er, du och Madde. Tack för alla fina ord, all positivitet och styrka du har spridit.

skriven
#172: Jenny

Följt din blogg i många år.. Hade en bonusbror som gick bort 2008, och dina ord och din och Madde's positiva anda har många gånger varit en tröst och en källa till inspiration.
Läste att du nu fått somna in och även om du inte läser det, så vet jag att du har det bra i din himmel. Tillsammans med Madde vakar ni över dem ni lämnade.. Tack för alla fina ord genom åren! Blir tomt.

skriven
#173: Ann-Caroline

Tack för allt du delat med dig,dina kloka ord och din ork kraft och din livsglädje, som gjort att du givit mig och andra som kämpar,ork och kraft och inspiration att kämpa vidare❤️Mina tankar går till dina nära och kära din dotter och make framför allt. Vila nu skönt utan smärta må så gott i himlen kan se hur din dotter möter dig på den vackra ängen på andra sidan. Tillsammans vandrar ni hand ihand i all evighet.

skriven
#174: Emelie

Anne... Har läst din blogg i många år nu utan att jag någonsin har kommenterat nåt inlägg. Ångrar så att jag inte har gjort det! Jag ville att du skulle få veta att dina blogginlägg har givit mig så mycket... Dagar jag mått dåligt, varit glad eller likgiltig har jag ibland kikat in här och läst om dina tankar och funderingar, din sorg, din glädje... tja, om ditt liv. Alltid har du inspirerat mig och fått mig att tänka till. Vad du än skrev om så rörde det vid mitt hjärta, för du hade verkligen skrivandets gåva! Det kommer att kännas så ofattbart tomt utan dina inlägg, Anne! Önskar så att sagan om dig hade blivit så ofantligt mycket längre än den blev och att den hade fått ett lyckligt slut. Jag hoppades in i det sista! Mina tankar går ut till dina anhöriga och jag önskar så att din saga inte är över än, även om den inte utspelar sig på jorden längre! Vila i frid, Anne och tack för alla tårar, leenden och all inspiration du givit mig under dessa år!

skriven
#175: Karin

Du skrev ett sådant vackert sista inlägg med vackra bilder.
Nu är du med din yngsta dotter i ljuset. Mina tankar går till din äldsta dotter och din närmsta familj nu i deras sorg.

skriven
#176: tommy

fin blogg och tack för din kommentar =)

skriven
#177: Anna

RIP, så overkligt. Du var en inspiration. Vila i frid.

skriven
#178: Sanna

Fina Anne, hoppas du får frid tillsammans med Madde nu. Till Annes familj; jag beklagar sorgen av hela mitt hjärta, utan att känna Anne var det ändå lätt att se vilken fin och positiv människa hon var. Många kramar till er!

skriven
#179: Elisabet Roslund

Tomt....... så tomt utan dina ord på bloggen. Saknar dig så Anne. Hoppas och tror att du har kommit till Madde och hittat den vackraste plats av alla. Till hela din familj och alla som fanns runtomkring dig vill jag ge en Varm Kram och en massa Kraft och Styrka att gå vidare här i livet.Tänker så på er alla <3
Anne, Hälsa vår Mattias........

skriven
#180: Lisa

Tack Anne för att du spridit hopp och glädje men din härliga positiva inställning och din personlighet. Du har inspirerat mig och säkert många fler. Jag är ledsen över att du fick lämna jorden alldeles för tidigt men vet att du har det bra och är frisk nu. Ditt minne lever kvar i oss alla. Tack för allt!

skriven
#181: Karro

Har inte varit inne här på ett tag och ja... Kära. Du är en fantastisk människa och själ. Så fin och klok. Det är inte svårt att förstå att du fått så fina döttrar. Jag vill tacka dig för att du delat med dig så av ditt liv, dina tankar och insikter. Det har hjälpt mig i tunga stunder, precis som Madde gav mig styrka. Tror många av dina följare känner precis likadant.
Jag är tacksam för att du inte känner dig rädd.

Mycket kärlek till dig Ann och din familj. Du är en tapper kämpe. Varma kramar från Karro.

skriven
#182: Tara

Vila i frid fina Anne. Du var en sann inspirationskälla som alltid kommer leva vidare i våra minnen. Tack! Tankar till nära och kära <3

skriven
#183: Vindensmelodi

Vila i Frid <3 Hälsa Madde <3 Kramar i miljoners.

skriven
#184: Anna

Kära Anne,
Såg på Radio Västs hemsida att du har somnat in. Maddes och din blogg och hur du har hanterat ditt liv har berört mig djupt och din blogg har varit en stor inspirationskälla för mig.

All kärlek till dig och din familj. <3

skriven
#185: Sussi

Sov gott kära Anne, nu får du rå om din kära Madde igen. Styrka o kramar till dina nära o kära.

skriven
#186: Catharina

Vila i frid ❤️️🌷.

skriven
#187: Lan

Finaste Anne, så oerhört ledsamt att du nu somnat in. Läser att du fick göra det hemma med dina nära & kära, det känns väldigt bra. Tack för allt du delat med dig av, jag saknar redan dina ord..Sov gott Anne!

skriven
#188: sarah

Vila i frid❤️

skriven
#189: Sandra

Vila i frid <3

skriven
#190: Gunbritt Granlund

Jag är ledsen, men skönt att Anne fått ro.

skriven
#191: Mia

Sov gott vackra underbara Anne 🌹🌹🌹

skriven

Kommentera inlägget här :