Gästblogg Enbart

Måste bara visa Peter PC Carlsson 
 http://enbart.blogg.se  otroliga engagemang för insamlingen
till barncancerfonden i Maddes namn kallad "den jävla idioten"
Här ett utdrag från hans blogg.
Tack Peter för att du gjorde detta möjligt!

081115 Enbart timmar

Enbart timmar kvar innan målet är nått. Eller hur!!!! Visst det är drygt 800 kronor innan vi har nått målet att samla in 100.000 kr till barncancerfonden. Detta på två månader. I morgon är det två månader sedan jag startade insamlingen och nog skall vi under denna helg se till att nå målet. Den sista månaden blir en ren bonusmånad. Jag tror att du liksom jag har givit och ge vad du kan även denna månad. Men vilka ytterligare kan du få att ge?


Det är idag två månader sedan Madde lämnade sin plåga och smärta här på jorden, det är två månader sedan hon släpte sin kropp, sin familj och sin underbara pojkvän. Två månader sedan. Idag finns hennes ande frikopplad från "Den jävla idiotens" smärta. Idag lever du fritt Madde, fri från smärta, kropp och från vår jord.

Igår sände barncancerfonden vår vinst för bästa insamling. Det var en Xbox 360 som var det pris jag vann. Men jag menar att vinsten skall tillfalla alla oss som velat ge till barncancerfonden. Därför gav jag den till Maddes mamma. Hon har varit i kontakt med Sahlgrenska sjukhuset avdelning 70 där Madde behandlades. De har sagt att de tacksamt tar emot denna Xbox 360. Barnen kommer att få något att göra förutom att vänta på att deras behandling skall hjälpa dem.


När hon lämnar över presenten från oss alla så kommer en journalist att följa med, jag hoppas att de tillåter att vi på denna blogg lägger upp någon bild från överlämnandet.


Jag måste säga att jag känner mig stolt, stolt över att få vara med och bidra till att vi, alla vi tillsammans nått målet. Det är mycket pengar med tanke på att vi som har samlat in har gjort det till en för oss okänd person, men en person som berört. Jag känner mig stolt.


Barncancerfonden har en egen tidning och de skriver om vår insamling. Tidningen i Trollhättan (http://www.ttela.se/) har skrivit och kommer att skriva igen.


Förutom den stora summa vi samlat in så känns det bra att ge bort Xbox 360 till barn som är drabbade av "Den jävla idioten" (det var vad Madde kallade sin cancer). Tack alla som givit. I morgon har vi nått 100.000 kr. Jag lovar :-)

Så alla ni som nu tittar in, sprid till era bloggvänner att nu ska vi genom taket, vi skall knäcka gränsen så att det smäller om det. Ju mer vi knäcker den ju bättre.



Peter PC Carlsson

Kommentarer :

#1: Lena A

Härligt Peter, visste att vi skulle nå målet!

Och kul att x-boxen även blev som en liten extrabonus.

Kram

skriven
#2: Anonym

~ ♥ ~

She did not only see the light in the end of the tunnel..she became one for others..

~ ♥ ~

skriven
#3: vindensmelodi

Ja, visst är det härligt vad mycket kraft det finns här ute i cyber rymden :-)



Kramar i massor.

skriven
#4: Camilla Nilsson

Hej Anne! Vad heter Christines blogg?

skriven
#5: Anonym

Jag tror barnen på sahlgrenska kommer bli såå lyckliga =)

skriven
#6: Christine

Hej Camilla,

den heter christinedeckert :)

skriven

Kommentera inlägget här :