Du är med mig för alltid mitt hjärta!

Kommentarer :

#1: Millan, Sågaregatan

Vad fint!

God natt-kram från mig!

skriven
#2: Tove

vad fint.

skriven
#3: Söderlund

Som de flesta av er förmodligen vet vid det här laget så utsågs tidigare under kvällen Kenzas blogg till "Årets blogg 2008" via blog awards som hölls ikväll i samarbetet med Ebba Von Sydow och Veckorevyn. Någonting som sågas i Söderlunds blogg till fullo. Enligt honom så finns det bara en vinnare, och det är självaste Bella @ Blondinbella. Hur tycker och tänker du i frågan? Jag skulle väldigt gärna vilja få ta del av just dina tankar i ämnet. Var det rätt att Kenza vann? Kanske har du också Bella som favorit, eller har du någon annan blogg som du skulle velat se som vinnare? Nu har du chansen att dela med dig av just dina tankar i en av de absolut störst växande bloggarna just nu.



Stort tack på förhand och varmt välkommen



Vill tillsist bara få fram att jag hoppas att du inte tar detta som någon reklam och är det så att du gör det så får jag be så mycket om ursäkt, men det är bara så att man helt enkelt är väldigt intresserad av att höra andra bloggares tankar och tycken. Hoppas du förstår och antar utmaningen att diskutera med alla andra i Söderlunds blogg. Tack!

skriven
#4: Jen

Stor, stor kram till dig vännen!

skriven
#5: Niklas Ängelid

Vilken otroligt fin bild du lagt in, tänker på dig och ser, särskilt under fredagen.

skriven
#6: Anne

Hej Jen,

Du är också en av mina hjärtevänner!

Tack för att du finns!

Syns imorrn!

Puss!

skriven
#7: B*

Hej, kolla in min blogg å kommentera lite om du vill det.

skriven
#8: zakia zerko

skickar en värmande kram till dej. vilken underbar människa och mor DU är.





mina tankar kommer att vara hos Er imorgon







KRAM

skriven
#9: Mike

en underbar mamma är du, hjärtliga och värmande kramar till familjen och vänner.. vila i frid madde

skriven
#10: Niklas Ängelid

Det blir säkert en jättefin minnesstund och förmodligen en hel del folk, med tanke på hur populär Madde är/var! Jag beklagar verkligen att inte kan delta, är verkligen jätteledsen för det.

skriven
#11: Helen

Du/ni är i mina tankar...



kånga kramar Helen i Lomma

skriven
#12: Vida

Ni kommer att finnas i mina tankar under dagen. Gick in och skänkte pengar igen till Barncancerfonden just idag för att hedra Maddes minne.



/Liv

skriven
#13: Helen

Många kramar så klart skulle det ju vara, lite tidigt på morgonen för att trycka rätt

skriven
#14: Titti

Jag hoppas ni får en vacker och ljus dag trots den stora sorgen och saknaden. Jag hoppas också att du har många runtomkring dig efter denna dag, det är DÅ det verkliga sorgearbetet börjar!

Tänder ljus idag för er och Madde. Ni är i mina tankar.

skriven
#15: sabina

Tänker på er idag och hoppas ni får en fin stund att ta farväl på....

skriven
#16: Steffie

Tänker på er!



Massa styrke kramar till er!

skriven
#17: Malin

mina tankar finns hos er idag..

skriven
#18: Karolin

En helt okänd som har läst och följt er kamp.Tänker på dig och dina nära idag . Många styrkekramar till dig.

skriven
#19: Ullis

Tänker på dig & dina nära Anne!!



Stor kram med mycket värme & styrka.



Ullis <3

skriven
#20: Mikaela



Fina fina Anne. Du bland de vackraste av mödrar & också människor på denna jord. Vi önskar alla att vi kunde göra något, men vi saknar ofta både ord och handling. Har flera gånger börjat att skriva en kommentar til ldig, men har aldrig lyckats avsluta dem. Idag, och alla andra dagar, går mina tankar till dig, David, Madde och era närmaste. En sån här dag gråter mitt hjärta, men jag är helt övertygad om att det komemr att bli vackert också mitt i all denna djupa sorg. All min styrka till er! Jag kände inte Madde personligen, mer än genom Lisa och att vi sa hej då och då i korridorerna på Måg. Jag var och såg mesmerized när de spelade på världskulturmuséet i gbg och som alltid, precis som på alla estetkonserter, så älskade jag Maddes underbara röst. Jag minns att jag alltid beundrat Madde för sin röst och att jag alltid såg henne i mängden på skolan, för att jag tyckte att hon var så söt och fin. Efter att ha läst era, och Davids (som egentligen är den jag känner av er, genom en internationell konferens vi båda representerade våpr skola på) har jag nu förstått att alla mina tankar var sanna och att hon var så mycket mer, er Madde. Precis som ni andra. Så många gånger har jag gråtit til lera texter, ni skriver så fint och så ofantligt vackert. Som alla andra skriver, Madde är stolt över er! madde, den finaste ängeln av de alla, som var för bra för vår jord, men vi fick i alla fall ha henne till låns ett litet tag. Nu behövs hon bland änglarna, men så mkt hon fick uträttat här på jorden och så många hon fick att lyssna, det är helt otroligt at ten liten människa kan få sådan genomslagskraft. och nu är det vår tur och vår skyldighet att försöka leva efter denna Maddeanda, som hon har skapat. Skänk pengar och tänd ljus för att hedra Maddes minne, det gör jag! Jasg tänker på er alla idag och beklagar att jag inte kan medverka til latt hedra hennes minne, fast jag försöker på andra sätt. Den varmaste av de kramar och de varmaste av dfe tankar, Mikaela

skriven
#21: Mikaela

ps. Som jag skrev till David nyss, att ta farväl i kyrkan är inte detsamma sopm att ni skiljs åt, hon komemr för alltid att finnas med och vaka över er! ds. med värme, Mikaela

skriven
#22: Anonym

tänker på er idag!! <3



Therese

skriven
#23: Elisabet Roslund

Anne, det är så många tankar......all värme som Madde ger till er och tlll oss alla.......samtidigt, en saknad som är så ofantligt svår att förstå.

En Varm Kram till er alla / Elisabet

En Varm Tanke till dig Madde / Elisabet

skriven
#24: Anonym

Regnet smattrar i Skellefteå. Gatan ligger bland och jag tänker på dig-en mamma som har en dag framför sig ingen mamma önskar. MEN jag tänker på er och tänder ett ljus på min arbetsplats, för MADDE men också för alla med "idiotsjukdomen". Anne, livet går vidare-bara för att det faktiskt måste gå vidare. Varm stor kram och all kärlek från oss som inte är fysiskt närvarande. Maria

skriven
#25: Marika T

Vill bara säga att jag tänker på dig och de dina extra mycket denna dag. Önskar er en fin minnesstund med mycket ljus och värme. Kram från Marika T



skriven
#26: Peter PC Carlsson

Denna dag är viktig, den är svår och den är också en beefrielse. Madde kommer alltid att finnas som en del av våra minnen, hennes gärningar som något som fortsätter att påverka världen.



En begravning är alltid svår men trotts det hoppas och tror jag att den kommer att vara fin.



Mina varmaste tankar och kramar till er denna dag.



Kram



/PC

skriven
#27: Malin





***********************************************



"Själar säger aldrig farväl"



Något att tänka på en dag som denna. Säkert sitter hon på en himelsk stol och ser alla som hon älskat på en och samma plats, men hon kommer att finnas med er, varje sekund, minut, timme, dag ända tills den dagen ni möts igen.. Glöm aldrig det!



***************************************************

skriven
#28: Helena

Mina tankar finns hos er idag! Känner er inte,men hittade Maddes blogg av en slump, skrattade och grät när jag läste den... Dagen kommer att vara svår, men med Maddes minne kommer den ändå att vara ljus.

skriven
#29: Isabelle

Hej Anne, jag har följt din och Maddes blogg ett tag utan att egetligen ge en kommentar. Första gången jag besökte sidan var den 10 september i år, tårarna rann ner för mina kinder när jag läste om allt ni gått igenom. Samtidigt blev jag så otoligt förvånad över hur stark din egen lilla sångfågel verkligen är. Nästa gång jag gick in för att läsa hade Madde somnat in. Innerst inne hade jag som säkert många andra trott att det skulle ske ett under, hon skulle bli frisk. För varje gång jag går in här gråter jag en skvätt samtidigt som jag lär mig att värdesätta mitt eget.

Idag är första gången som jag inte gråter floder, det är enbart några enstakar tårar kvar...

Dessa tårar och alla mina tankar kommer att tillängnas er idag. Jag hoppas att ni får en underbar stund för trots att det är svårt kan det ändå vara något underbart.

Beundrar din styrka och tack för att du väljer att dela med dig av det svåra. Jag har fått en helt annan syn på livet, detta tack vara dig och din dotter Madde. Jag är en mycket starkare person idag, detta tack vare ER!

Lev väl tills ni ses igen.

Många styrkekramar från Isabelle

skriven
#30: Zara

Tänker på er idag. Stor varm kram till dig och din familj!

skriven
#31: Anonym

Anne, jag har varit med om det du går igenom och sak gå igenom. Jag vet att våra barn är med oss, att vi finns i ett större sammanhang. jag vet också hur den fysiska smärtan känns att ej få krama sin dotter/son, att inte få ringa, känna doften av ens unge, inte få oroa sig, MEN någonstans får man styrkan att leva vidare. Att känna lyckan, minnena av Madde kommer ligga som bomull runt ditt hjärta. Var ej stark idag-var som du är jag vet att det kan skifta från hysterisk gråt till en varm känsla till att också känna nu har Madde frid. Skratta med henne även om hon ej fysiskt är nära. Tändet ett lju och tänker på alla ängla barn,det ä'r skönt att tänka att din dotter är med min. Även om vi vill ha dem här. Varma varma kramar Mia

skriven
#32: Terez

En kvinna som vårdar de alla utom att se om sig själv, en kvinna som ger att för att se sina barn lyckas och vara lyckliga! Den styrkan du har Anne är större än storheten själv. Skänker mina tankar till er idag.

Många kramar tez

skriven
#33: Elisabeth

Jag kommer tänka på er HELA dagen ni stora, fina, generösa, enormt kloka & genomljuvliga människor!

Mitt hjärta är hos er idag!

Mina varmaste kramar!

//Elisabeth



skriven
#34: Siw

Många tankar till er i dag.

Kramar om

skriven
#35: Karolina

En ängels sång till sin mamma



Mamma, min mamma se vad jag kan,

jag kan nu gå och jag hoppar lite grand.

för mina vingar de bär mig

varthän jag än vill,

Flyger dit där du är

och följer ditt liv

Fast du inte ser mig

så är jag alltid där

någonstans runt om dig i universums stora sfär

För jag färdas över ängar

bärs upp av en vind ,tittar till dig och flyger ner

och ger en puss på din kind

Jag samlar dina tårar

och fyller på vår brunn

vars vatten blir till regn

som landar på din mun

och tränger in i din själ

för att läka de sår som gör så ont av saknaden

av att du inte får ha mig intill dig

närhelst du än vill ge mig all världens kramar,

vad jag än vill och lite till

För du vill visa din kärlek ge mig allt så fint men mamma,

din kärlek känns från jorden o ända hit

Jag säger stolt till de andra små änglar som är här

Titta - det är min mamma!

och hon håller mig så kär

Jag lyser utav stolhet som blir till stjärnans ljus

som du ser om natten när det släckts i varje hus

För jag är den stjärna som lyser stark och klar

Jag är ljuset inom dig som alltid stannar kvar





Tänker på dig idag.Kram

skriven
#36: Mia

Jag har läst Maddes, din och Davids bloggar sedan ett par månader tillbaka men har aldrig kommenterat. Nu vill jag berätta något viktigt. Sedan jag hittade Maddes blogg och började läsa där varje dag blev jag mer och mer inspirerad av hennes enorma kraft, livsglädje och beslutsamhet. Mitt liv förändrades DRASTISKT på bara några veckor. Jag började tänka i "Maddeandan" och nu är jag så mycket gladare, piggare och starkare. Det här är en enorm förändring för lilla mig och jag vet att fler har fått samma upplevelse efter att ha följt hennes tankar. Din blogg har precis samma inverkan och du kan vara enormt stolt över dig själv! Jag vill säga TACK för detta. Även om Maddes liv på jorden blev så mycket kortare än vad vi alla hade velat så får man glädjas åt hur mycket hon faktiskt lyckades ge under de år hon fick. Ofattbart. Tusen värmande tankar till er idag.

skriven
#37: Mia

Min familj och jag har skänkt pengar i alla år till fonden. det är så fit allt du skriver blir så rörd. Styrke kramar

skriven
#38: Jenny

Ni finns i min hjärta och i min hjärna idag.



Madeleine flyger fri. Den vackraste av vackra.

Ni andra står kvar, ser efter henne och ler.

Hon vänder sig om, vinkar och lovar med sin värme att aldrig dö helt.

skriven
#39: Lina

Du verkar vara en helt underbar människa och mamma. Från det att jag vaknade imorse har jag tänk på er, och jag hoppas ni har en vacker begravning för Madde idag. "Den jävla idioten" har fått mitt bidrag, men jag önskar jag kunde göra mer än så.

Du, David, Madde.. ni varkar vara helt fantastiska!



Massa kramar, Lina







skriven
#40: Angelica

massa kramar från mig

skriven
#41: Lotta Wennerström

Vill bara sända mina varmaste kramar till er och säga att jag tänker på er i er förlust. Vilken vacker flicka hon är.

Jag förlorade min flicka josefine i en olycka för snart 2 år sedan, jag vet vilken resa ni har framför er. Det är så tufft, men man överlever konstigt nog. Kram kram o kram

skriven
#42: Söderlund

Hej igen.

Jag skrev ovan ett inlägg där jag bjöd in till min blogg och menade inte alls på något vis att vara okänslig. Jag har varit inne hos dig och skrivit här i bloggen tidigare och jag lider verkligen med dig för det som har hänt och menade verkligen inte att "reklamera" ut vad som helst, jag ber hemskt mycket om ursäkt.



Många kramar och varma tankar till dig och alla som runtomkring.



Mvh

R Söderlund.

skriven
#43: Cattis Ekelund

Skickar massor av extra kramar till dig just idag!



Ringer dig nästa vecka!

Cattis

skriven
#44: Cattis Ekelund

Sände massor av extra kramar till dig just idag!



Ringer dig nästa vecka!

Cattis

skriven
#45: Angel

Sänder en tanke till er idag!

Har läst både din, Maddes och Davids blogg från början till slut. Tårarna kan inte sluta rinna!



Varma tankar går från mig till er idag!

skriven
#46: Anonym

Du är en sådan otroligt stark människa!

skriven
#47: Familjen Johansson (Vanja,Rolle,Melanie och Eddie)

Hej - känner er inte alls men har följt er en tid..... Vill sända de djupaste kondoleanser till er just denna dag -har tänkt på er HELA dagen och tände ett ljus kl 13 för Madde - sköt om er i massor- Hälsningar hela familjen Johansson i Stockholm

skriven
#48: Tessan

Följer era bloggar nu och läser. Nästan varje dag!

Ikväll efter jobbet ska jag hem, tända ljus för Madde men även för dig, hennes syster och david!

Alla som tar del av den sorgen ni går igenom!

Är övertygad om att Madde finns med er idag och hjälper er igenom detta. För vilken tjej, kände hon aldrig, den styrkan!!! Har berättat för alla mina närmaste om din dotter Madelene och hur hon har påvärkat mig! Storslaget!

Kämpa på, all min styrka sänker jag er!

Varma hälsningar // Tessan

skriven
#49: Helena

Hej Anne...

Nu är ni antagligen i kyrkan... Jag VET att ni kommer att ha en jättekämpig men väldigt fin stund tillsammans med Madde. Tänder ett ljus och sänder mina allra varmaste tankar till er...Jag hoppas ni förstår hur mycket ni har berört... Jag har verkligen tänkt på er dagarna i ända.. och ändå känner jag er inte.

Jag läste en gång ett fint citat om döden...



"Döden är det finaste som finns, därför har man sparat den till sist"



Även om den inte borde komma i så tidig ålder så tror jag att Madde är på en underbar plats där ni en dag kommer att mötas igen.



Varma kramar till er alla

skriven
#50: Anna

Tänker på er! Ta hand om er!

skriven
#51: Jenny Moas mamma

Har tänkt på er så otroligt mycket idag, och tänder ett ljus extra ikväll för Madde.



Kram Jenny

skriven
#52: sonja

Har tänkt på er hela dagen som så många andra dagar. Varje gång jag tänder ett ljus så tänker jag på Madde och på er. Har själv en dotter med cancer, så jag vet hur de känns med den "jävla idioten" så nära. Många kramar till er alla.

skriven
#53: Nicole

Har haft tankarna på dig och din familj idag, även till Maddes fästman och vänner. Vet hur det är att förlora en familjemedlem och jag beklagar verkligen! Hoppas begravningen gick bra å att den blev så fin som du ville att den skulle bli.

Massa varma kramar från Skåne!

skriven
#54: Malin

Hej!

Jag tande ett ljus for din Madde idag klockan 13 (USA-tid). Det star har annu bredvid mig och lyser upp mina fredagstimmar vid skolbockerna, precis som hennes harliga installning gjort genom hennes blogg. Jag ska fortsatta tanda det har ljuset.. Jag gillar folk som berikar ens liv, jag gillar er och skickar de starkaste tankar jag har till dig nu. Ar helt overtygad om att hon ar dar hos dig!



Kram pa dig!

skriven
#55: Isabell Evelina

Det finns så otroligt många människor som är vårdslösa med sina liv. De misshandlar sig själva och sina nära. De förstör sina kroppar och sina möjligheter. Ändå kan de leva länge. Det är sådana tankar som gör att Maddes bortgång känns så fruktansvärt orättvis. Madde, vad jag förstått, en livsbejakande, optimistisk, ung, positiv person som drabbas av någonting så oerhört. Trots alla vackra ord om återförening och ängel som flyger vidare så kan jag inte se någon rättvisa. Alla människors liv har ett värde men just nu känns det så fruktansvärt att personer som Madde (och många med henn) försvinner från oss. Personer med personligheter som vi behöver omkring oss. Jag tänker på dig, vackra och vårdande mamma. Jag önskar dig all lycka och kramar dig så innerligt i mina tankar. Du, din familj och framförallt Madde har fått gå igenom någonting jag inte kan föreställa mig och som ingen borde behöva genomlida. Mina tankar finns hos dig. Jag kan bara ställa frågan varför och mina tårar rinner.

skriven
#56: Mia

Tack! för en otroligt fin minnesgudtjänst. Tack för att jag fick deltaga trots att jag inte stod Madeleine nära. Tänker på er!!!



Kramar från Mia

skriven
#57: Niklas Ängelid

Hoppas det blev en fin och bra minnesgudtjänst, jag beklagar verkligen att jag inte kunde närvara. Skickade iaf en blomma till begravningen

skriven
#58: Linda

Underbar bild !! underbar Mamma !! Tänker på er hela tiden !! Mängder kramar från mej Linda som kämpar med näbbar & klor för att själv vinna kampen över "Helvetet"

skriven
#59: viktor henriksson

Anne, de var den finaste minnesgudstjänst jag varit på i hela mitt liv. Efteråt fick jag chansen att krama Christine som jag inte har sett på flera år. Underbart. sen David förstås, denna underbara kille som med sin närvaro och äkthet gör varje stunde värdefull. avslutningsvis kom jag fram till dig. gav dig en kram och faktiskt njöt :) Din värme lyste igenom.

Många kramar Viktor

skriven
#60: Vindensmelodi

Jag sänder mina varmaste innerligaste tankar och kramar,,,,

skriven
#61: Anonym

Tack för att vi fick vara med och säga hej då till Madde. Det betydde otroligt mycket. Det var riktigt fint. /en vän.

skriven
#62: Aneth

Hoppas att det blev ett riktigt ljust och fint minne. Mina tankar var hos er i går. Ta hand om er. Kramar

skriven
#63: tess

Fy vilken ilska man känner när unga människor som Madde får lämna livet... varför??? De e tungt att tänka på för mig hur ska de inte vara för dig... tänker ofta på er fast ja itne känner er.... sänder även en tanke till alla andra som lever i detta med en sjuk anhörig eller nära vän... //TEss

skriven
#64: Kajsa

fina anne!

jag satt och läste maddes blogg, från början till slut. igen. har följt er sedan i mars, men jag ville läsa igen. och gud vilken underbar fin dotter du har! hon är rolig, skärpt och så smart. fick några goda skratt över hennes härliga inlägg. detta var ett av hennes blogginlägg som fick mig att le lite extra:



"Hallisar" är aningen komiska hallucinationer jag fick på sjukhuset efter höga doser smärtstillande, och som gav oss ett välbehövt gott skratt. Kommer lägga upp några sådana med jämna mellanrum.

(J = Jag, M = Mamma)





Jag vaknar plötsligt till i sjukhussängen.



J -Ööh mamma, varför petar du mig på rumpan?

M -Det gör jag inte, min arm är inte så lång.

J -Jahaaa..! Okej.







helt underbart! hon är nog helt överlycklig att vara din dotter, precis som du är över att vara hennes mamma. massa massa kramar!

skriven
#65: Lotta

sänder endast lite omtanke, tänker på er alla ofta

skriven
#66: Elin

Finner inga som helst ord. Vill bara säga att mina tankar finns hos Er.

skriven
#67: Therése Hedén

Tänker på er allihopa! Hoppas att minnesgudstjänsten blev precis så ljus och vacker som du ville ha den Anne!



Massor med kramar från Therése

skriven
#68: Anonym

Tack för en otrolig fin minnesstund i fredags.

skriven

Kommentera inlägget här :