Livet.....

Livet är inte att räkna antalet dagar man levt,
utan vad man fyller de dagar man lever i här och nu!

Kommentarer :

#1: Terez

Har följt din och Davids blogg sedan ett par månadet tebax och ni berör så, ibland får man nästan lite dåligt sammvete för att man gnäller så..

Men du får mig verkligen att uppskatta sånt jag inte ens tänkt på förr och det vill jag tacka dig för :) Tack för att du delar med dig för du har iaf hjälpt mig många gånger tro det eller ej...

Terez 25

skriven
#2: julia

Klokare ord får man leta efter...

Hoppas du får en underbar helg!

Kramar

skriven
#3: Jonna

Det var fint sagt! :-)

skriven
#4: Anonym

Mycket klokt sagt =)

skriven
#5: Amanda

det var verkligen kloka ord Anne, som jag ska bära med mig..//Amanda

skriven
#6: Vida

Ja så är det verkligen!

skriven
#7: Mikaela

jösses, vad du träffar mitt i prick- så otroligt vist och klokt sagt! Fortsätt vara den du är! Du sprider värme och styrka till människor "bara" genom att skriva och lägga ut bilder på en blogg. DET är häftigt rent ut sagt! Dessutom är du en underbar människa i verkliga livet med, wow! Ta hand om dig! Tänker på dig ofta, kommenterar ibland och nu har jag skaffat en blogg...



Önskar dig en underbar helg!



Många kramar Mikaela

skriven
#8: Kristina

Oj vad härligt! Den här helgen är en riktigt bra helg då vi kan vara glada för några viktiga saker. Bästa, nu kan Christine också fylla sina dagar på Bergsundsstrand med härligt söderliv, luft o högt i tak och hoppas du kommer och hälsar på oss snart. Vi häruppe i Stockholm får besök från Tyskland i en vecka, ett överraskningsbesök!



Anne du är toppen både som syster och vän. En tjej att beundra för du har positiv utstrålning, en järnvilja och får saker gjort som du vill genomföra. Samtidigt är du mjuk och världens bästa moster "Anni".



Det är lågkonjunktur (stavas det så?) men vi överlever ändå. Kanske kommer man på vad som är riktigt viktigt i livet egentligen. Kanske många hittar något annat att göra som var mycket roligare än det de gjorde förut. Vilka möjligheter. Kramar till Anne och dina tjejer från Kristina.

skriven

Kommentera inlägget här :