Idag 6 månader sedan...

Idag skiner solen för dig Madde och det känns att våren är på väg.

Jag och Anita var vid din grav nyss och satte påskliljor, krokus, ljus från oss och från
Christine...vi pysslade och gjorde fint på 6 månadersdagen....

Det gör så ont.....




Aldrig ska jag sluta älska dig.....

Kommentarer :

#1: Anonym

If you can dream It, you can do It lillsyrran! Bra att du kommer UT och cyklar. Ngt helt annat än att trampa inomhus.



Ett tips. Grusvägar och cykelbanor till Halleberg - körde där i förmiddags - förbi getoststället på vägen dit bla, mot V Tunhem, upp på berget via en kort/brant stigning, sedan runt halva eller hela "locket" på berget, ner mot Vargön förbi vattenfallet, mkt vatten där nu, sedan hem igen via kanalen/älven. Bra för både ben, bak och inte minst huvudet.



Hade varit fint att ses i helgen. Hörde att det var kul i Gbg. Bra så. Kram.

skriven
#2: Helen

Underbar sång....jag tänker ofta på dej, Anne, och dina flickor...du får mej att se saker annorlunda, det behövs ibland...du är en mycket klok kvinna, så du vet det...kram från en bloggläsare i Skåne

skriven
#3: Amanda

åååh anne vet inte vad jag ska säga. det blev säkert jätte fint hos madde. jag lovar dig att hon ser hur fint ni gjorde hos henne från himmeln. även om hon inte längre är i livet, finns för alltid med er på ett eller annat sätt. jag lovar.

stor kram och styrkekramar i mängder...//Amanda

skriven
#4: Ylva

Hej, jag har läst din blogg ett tag. Tycker om din positiva ton. Idag är det också exakt 10 månader sen vår son dog. Han dog av hjärnhinneinflammation men vi har även haft cancer i familjen, så du och jag delar nog en del erfarenheter. Hälsningar Ylva

skriven
#5: Elin

ja det gör ont Anne, varje dag..

men det gör oss starkare!

tänker på dig!

skriven
#6: Elin

ja det gör ont Anne, varje dag..

men det gör oss starkare,

tänker på dig!

skriven
#7: Molly

Jag kunde inte lämna din blogg utan att ha lämnat ett avtryck. Jag var väl en av dem många tusen som uppmärksammade Maddes blogg när den blev som störst..



Men jag ville bara säga av att jag tycker du är oerhört stark! Jag vet inte hur det känns att förlora någon så nära, men jag har empati för det du gått igenom och att jag ser upp till dig jättemycket!



Stora kramar

skriven

Kommentera inlägget här :